2009. december 11., péntek

Első kiadványunk












Pakkot kaptam:

Íjász misi vagyok és most a pakkom történetéről szeretnék nektek regélni. Régebben is gyakran küldött nekem anyám de az álltalában egy szaros gatyát vagy romlott ételt tartalmazott.Ám ez a mostani teljesen más volt. Reggel iskolába menet még nem is sejtettem hogy a mostani pakkom teljesen mást fog tartalmazni. Beréve a terembe zsebes megkínált egy doboz gyufával.Jószívvel elfogadtam és leültem a helyemre.Történelem óra volt az első amelyet kakkantós Jancsi tartott.Szerencsére nem kellett kivárnunk míg kicsöngetnek hiszen Szkófild szökési tervei persze most sem sikerültek de ettől függetlenül még ki tudtunk rohanni ordibálva a teremből.Kiérve a folyosóra a veszett nyulakon kívül már nem ért minket más akadály. Elrohantunk a gondnokhoz hogy nem e jött valami. Nekem is volt egy csomagom de a többieknek nem küldtek semmit. Így ők csellel megvakították a gondnokot és ellopták az összes pakkot. a gondnok mérgében az igazgatót hívta segítségül aki végül meghiúsította utunkat. Így kiengettük az utunkat akadályozó bélgázokat ami hatására za igazgató lebénult és tovább folytattuk utunkat még nem csak csak elértünk a szobánkig.Az én pakkomba persze megint csak a szaros gatya tátongott és a romlott babfőzelék. Amti viszotn elloptunk (eredetileg bokájé volt) abbak egy xbox360 volt. Rögtön ki is próbáltuk ám amikor rájöttünk hogy nicns tv-nk rögtön repült is az ablakon.Hát így adódott ez a szar történet…
Írta: Íjász Misi

Parasztfalva,Majomképző általános iskola 4. osztályos tanulója "Egy napom az iskolában" c. pályázatunkra! További pályázatokat várunk a jól megszokott email címen,vagy leadható a Művelődési Házban Zoltán rendszergazdának.


Iskolai hírek:

Margónéni főzte:A minap derült ki hogy Margónéni kaját csinált két lányak akik azomban a megszokott zsíros kolbász és szaros kenyér helyett most töltött végbéltermékben részesültek.A két lány nem kívánta magát megnevezni de mi most mégis megtesszük ezt.Az eggyik a ferdefogú Nyájas Vivien a másikról fogalmam sincs. Tibibácsi ezt is elintézte:Sajnálattal közölte az iskolai menza hogy a mai csokis-májas krémlevest nem tudták előállítani.ám azonban az utolsó pillanatban a biosztanár nagy döntést hozott.Felajánlotta a jópár éve sarokban rothadó tibibácsi tetemét az iskolamenzának aki e hírre kapva azonnal előállította a csokis-májas krémlevest.A májból sajnos csak a tanároknak jutott de ne keseredjetek el jövőhéten nektek is jut a szaftos csirkeherés spagettiből. Fűbeharapta focista:Délután a két falu jól megszokott vasárnapi meccset játszotta amikor a góldöntő pillanatban a vörösingesek Letámadták Parasztfalva legbénább játékosát Nemecseket.Az előbb említett emberben kevésbé tettek kárt hiszen 20 perc múlva észhez kaptak a pál utcai fiúk és lerendezték az ügyet.a még megmaradt 2 metszőfoga felrepedt és a bal karja eltört.A meccsen egyébként ingyen kukoricát is árultak.


Fekete Piac:

Olcsó wc papírt vennék,jó a 2x használt is.Kérem siessenek!Küldjék mihamarabb az alábbi címre:Parasztfalva,Fő út 71,Toi Toi mobilwc. Disznóvágást vállalok,kiadok,eladok.Ezen felül szarosgatyák megvarrását is vállalom!Érdeklődj az alábbi címen:Parasztfalva,Vágó híd 8.(A jenő mellett) Radírevő művész vagyok!Akit érdekel az látogasson el a weboldalamra:www.radirteszek.seggbeharapok.hu Potom összegért elvihető gárdonyi géza síremléke!!ha érdekel Az egri vár meletti wc-ben megtalálsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése